Herbal Blend - Perbaiki Luka & Hilangkan Parut



[ Kisah Benar ]

Terjadi bila mummy yang terror sangat masak ni jarinya terkena minyak panas.. padahal nak goreng telur je pon.. hahahaha.. saya budak baru belajar masak..

Sebelum naik gelembung air tu memang pedih yang amat rasa.. Terus reen sapu krim Herbal Blend ni.. lega sikit rasa sejuk² gitu.. Bila dah tercabut kulit tu lg laa pedihnya.. nyut nyut je rasa..

Now dah makin elok sangat dah nampaknya.. Kulit dah cerah rata n insyaallah tak akan tinggalkan parut..

sebab tu laa reen akan make sure cream ni sentiasa ada dalam beg.. Krim ni sangat multipurpose tau, baby ruam boleh pakai, kena gigit nyamuk or gatal² boleh, nak hilangkan parut pon boleh, kalau demam boleh bantu turunkan suhu badan..

Penasihat Shaklee Awak..
Reen Rafique - 0162214776

ViViX si Tonik Ajaib Shaklee



Sempena Promo ViViX bulan ni reen nak bagi pada 2 customer bertuah ViViX pada harga yang super rendah..


ViViX sangat sesuai untuk..

• Pesakit Kencing Manis

• Pesakit Jantung

• Pesakit Kanser

• Kecantikan Kulit

• Turunkan Berat Badan

• Pesakit Gout


So whatsapp kakreen laju² untuk rebut Harga Promo Super Murah ni..

Rahsia Kandungan ESP



• THIAMIN ni laa yang buat kita rasa BERTENAGA n buat MOOD Ceria sentiasa. Thiamin juga dapat buat TIDUR kita lebih LENA. Lagi satu tingkatkan daya ingatan..

• RIBOFLAVIN ni plak keje dia bab² MENCANTIKKAN kulit.. Bantu masalah MIGRAINE. Yang paling PENTING dapat tingkatkan kadar METABOLISME. Bagus utk yang nak KURUS selim melim tu.

• CALCIUM sudah tentunya penting untuk TULANG & GIGI.. Eh bukan tu je.. Calcium juga bantu turunkan tekanan darah tinggi.

• VITAMIN B6 ni penting utk gadis2 n ibu hamil plak.. Kalau ada masalah PMS n Morning Sickness tu mmg vitamin B6 ni memainkan peranan penting utk kurangkan simptom..

• NIACIN boleh buat apa plak? Bagi yg selalu stress n depress tu Niacin ni kasi muka ada senyum semula.. Selain tu bantu kurangkan kadar kolestrol, sihatkan kulit n jaga sistem penghadaman..

• IRON pula sangat penting untuk memastikan darah dan otot menerima oksigen yang secukupnya.. Kalau kurang Zat Besi boleh menyebabkan Anemia.

* Sesuai bagi mereka yang Nak Kurus, Ibu Mengandung, Ibu Menyusu, Ibu Dalam Pantang, Nak Kulit Cantik, Sentiasa Busy & dll.


Whatsapp reen untuk order ESP awak..

Reen Rafique
0162214776

ViViX Pelbagai Manfaat

Mesti tertanya² kan.. Macam mana satu produk boleh membantu untuk kesihatan, Kecantikan, Kesuburan dan Turunkan Berat Badan.. . .

Ini sebab fungsi utama ViViX adalah untuk membaiki dan memelihara sel² dna dalam badan kita. Bila sel² kita ni semua sihat² belaka.. maka sihatlah segala organ² dalaman kita.. Bila yang dalam dah sihat, yang luar pun akan sihat juga..

So jangan terkejut kalau amik ViViX untuk Kesihatan, dengan body makin menawan.. Nak amik untuk kecantikan tapi terpregnant pulak.. 😉

Promo ViViX tinggal 10 hari lagi.. Grab sebotol untuk sendiri dan sebotol lagi untuk yang tersayang..
*ada extra 5% discount tau + Free Membership + Cash Back..













whatsapp reen ya untuk place order..
0162214776

#ShakleeMalaysia #SayaJual #sayajualmurah #sayanakkurus #sayanaksihat #ViViX #sakitjantung #kencingmanis #gout #cantik

Siapa Perlukan Omega Guard Shaklee?

Siapa Perlukan Omega Guard Shaklee? . .
✔ Nak Kurus
✔️ Warga Emas
✔ Pesakit Jantung
✔ Pesakit darah tinggi
✔ Orang yang selalu lupa
✔ Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas
✔ Pelajar bagi mencerdaskan otak
✔ Ibu menyusu
✔ Ibu Hamil
✔ Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus


Boleh whatsapp reen untuk info lanjut ya..


Reen Rafique . 016.2214.776

Tips Kurus Dengan ViViX

[ Testimoni ViViX ]

Dengan hanya mengamalkan ViViX.. Dalam masa 2 bulan sahaja BERJAYA TURUNKAN 20kg..!!!!

Bukan je badan makin menawan.. Kesihatan bertambah baik.. Dan perasan tak KULIT pon makin CERAH... BoNuS..!!













• Sila laa whatsapp reen untuk dapatkan hasil dabomb ni... 😉


Reen Rafique
- 0162214776 -

Tips Kekal SIHAT - Musim Panas

[Musim PANAS Melanda Lagi]

Reen harap semua ambil langkah berjaga2 ya.. Moga kita semua diberikan kesihatan yang baik..

Selain daripada tips dalam gambar ni.. 


Reen cadangkan awak ambil supplement seperti Vitamin C untuk menguatkan SISTEM IMUN tubuh, mengelakkan KULIT KERING.. 

juga Performance Drink bagi memastikan badan sentiasa TERHIDRAT dan BERTENAGA.




















🌸 Boleh whatsapp reen untuk penerangan lanjut ya..
📲 Reen Rafique 0162214776