KURUS SECARA SEMULAJADI

Air detox atau infused detox water ni memang amat di gemari oleh mereka yang ingin slimming secara sihat tanpa mengambil sebarang ubat-ubatan yang penuh dengan bahan kimia untuk menguruskan badan. Kalau consume Set Slimming Shaklee takpe tau.. Coz semua bahan natural je..




Bahan yang boleh digunakan untuk buat air detox untuk slimming ni boleh ikut tekak sendiri je. Ada yang guna lemon, orange, halia, serai, strawberry, daun pudina, oren, timun, berry, anggur, epal, kulit kayu manis n macam2 lagi...

Yang paling reen suka.. LEMON, ORANGE, LIMAU NIPIS, EPAL HIJAU.. Yang masam2 ni elok untuk kempiskan perut tau..


Kelebihan air detox

1. Mengukuhkan sistem imun
2. Mengelakkan sembelit
3. menurunkan berat badan
4. Menyeimbangkan pH dan gula dalam darah
5. Meningkatkan tenaga
6. Membersih dan membina semula sel
7. Mencantikkan kulit dan wajah





Cara menyediakan air detox

1. Potong buah-buah mengikut selera anda.
2. Masukkan dalam jag dengan ketulan ais.
3. Tambah air masak penuhkan jag
4. Simpan dalam peti ais semalaman

Bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan secara semulajadi, inilah pilihan yang paling tepat. Hanya minum sahaja. Tapi awas!! Bersiap sedialah ke tandas ye...

Selamat mencuba!

=================================================

Nak dapat kesan yang lagi mantop boleh juga consume OMEGA GUARD + HERBLAX..




OMEGA GUARD bertindak untuk membakar lemak2 jahat yang ada dalam badan disamping membekalkan lemak2 baik yang diperlukan tubuh..




HERBLAX bertugas untuk mencuci usus kita secara lembut dan membawa keluar lemak2 yang dah habis dibakar tadi.. (DETOX)

Boleh pm / whatsapp reen untuk dapatkan konsultasi PERCUMA & HARGA TERBAIK untuk sebarang produk..


FB: Reen Rafique
Whatsapp: 016 2214 776


Tahukah Anda: OMEGA-3

"Penganalisis perubatan telah mendapati sesiapa yang mengamalkan pengambilan makanan yang tinggi dengan Omega-3 mempunyai tahap depresi yang rendah."

Dari mana anda boleh dapatkan Omega-3..? 
Secara semulajadi anda boleh mendapatkan Omega-3 daripada makanan seperti telur. 

Tetapi satu hidangan kapsul OMEGA GUARD Shaklee membekalkan Omega-3 bersamaan dengan 28 biji telur.



Whatsapp reen untuk konsultasi PERCUMA..!

FB: Reen Rafique
Whatsapp: 016 2214 776

Herbal Blend Multipurpose Cream

Item WAJIB dalam bag LiL Princess dibawa setiap masa..

Reen memang sangat puas hati laa dengan cream Herbal Blend ni.. Kalau baby dapat ruam kat leher ke.. Ruam pampers ke.. Sapu Herbal Blend sekali dua dah elok dah.. Pastu takde tinggal parut pon..


Lagi satu yang reen pernah cuba pakaikan Herbal Blend masa baby demam.. Sapukan sikit Herbal Blend dekat ketiak dan tengkuk bbay.. Alhamdulillah suhu cepat turun semula..


Mummy dia pon tumpang pakai Herbal Blend ni sekali.. Kalau kena gatal2 or gigit nyamuk ke.. Tetiba naik jerawat ke pon boleh sapu Herbal Blend.. Nanti takde laa berparut.. 😄

Paling best cream Herbal Blend ni dari bahan semula jadi.. So sangat selamat digunakan satu family.. 😍

FB: Reen Rafique 
Whatsapp: 016 2214 776


Tahukah Anda: KURMA



Dalam segmen Tahukah Anda ni reen akan berkongsi tentang Tips2 kesihatan..

Ok untuk yang pertama reen nak kongsikan tentang salah satu makanan sunnah iaitu KURMA

  1. Tahukah anda bahawa orang yang memakan KURMA setiap hari tidak akan didekati jin?
  2. Percayakah anda bahawa ekstrak KURMA dapat mengubati kemandulan wanita?
  3. Tahukah anda bahawa makanan dan ubat paling penting bagi para angkasawan adalah KURMA?
  4. Tahukah anda bahawa buah KURMA lebih sehat daripada kaviar?
  5. Tahukah anda bahawa sabut pokok KURMA adalah pembersih yang paling baik bagi tubuh dan dapat melindunginya dari penyakit-penyakit kulit?
  6. Tahukah anda bahawa apabila KURMA direbus dan diminum seperti teh maka ia dapat menggembirakan hati yang sedih?
  7. ahukah anda bahawa setiap 100 gram KURMA mengandungi 318 kalori, setara dengan 315 kalori yang terkandung dalam setiap 100 gram madu?
  8. Tahukah anda bahawa sebutir KURMA dapat membekalkan anda kalori yang cukup untuk aktiviti seharian dengan penuh semangat?
  9. Tahukah anda bahawa makanan paling baik yang digunakan oleh askar perang adalah KURMA, kerana KURMA dengan kalori, menguatkannya dan menggiatkan kelenjar adrenal sehingga dia menjadi seorang yang berani dan tidak takut akan kematian?
  10. Tahukah anda bahawa ada 1,450 jenis KURMA di seluruh dunia...

===================================================
Ada yang tak lalu nak telan kurma ke? Ada solutionnya.. 

Reen cadangkan consume MIGHTY 3 GEMS.

Sangat sesuai dijadikan SARAPAN PAGI untuk TENAGA BERPANJANGAN, RASA KENYANG YANG LAMA, MEMBEKAL NUTRIENS KEPERLUAN BADAN..

Best kan.. Ada apa dalam set MIGHTY 3 GEMS ni...? 

Haa set ni terdiri daripada ESP, PERFORMANCE DRINK, MEALSHAKES..



Whatsapp untuk dapatkan konsultasi PERCUMA dan HARGA TERBAIK.. 😉

FB: Reen Rafique
Whatsapp: 016 2214 776

Kelebihan OMEGA GUARD Shaklee



Ramai yang tahu yang Kelebihan Omega-3 pada tubuh kita. Tapi apa Kelebihan Omega-3 dalam Omega Guard Shaklee yang buatkan ianya menjadi pilihan ramai..

1. Minyak Omega-3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies) 

2. TIDAK dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.  

3. Omega-3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan.