❤️ SET SAHUR RAMADHAN ❤️

Hari ni dah nak masuk 6 Hari Berpuasa bagi umat Islam..

So macam mana rasa..?? Ok ke..?? Harap-harap sihat semuanya...

Experience Reen sepanjang puasa ni yang dah 5 hari ni....

1st Day 
- Sahur minum ESP + Mealshakes + Performance Drink pastu makan ketupat & serunding sikit..
👍 Sampai petang rasa bertenaga, Tak de pedih2 perut..
👍 Even menyusukan baby pon tak rasa kering & Alhamdulillah susu still banyak.

2nd Day
- Sahur minum ESP + Mealshakes + Performance Drink pastu makan ketupat & serunding sikit ( Share dengan Hubby..) 😉
👍 Still boleh maintain sampai petang.. Tak terasa sangat pon puasa...
👍 Baby happy dapat menyusu lebih, mummy maintain tak lesu..

Kawasan COD..!!

Buat customers Reen tersayang semua...


List kawasan COD yang Reen boleh hantar..

Weekdays sekitar..
👉 Aeon Taman Equine
👉 The Atmosphere
👉 Kinrara Uptown

Hujung Minggu...
👉 Aeon Big Ampang
👉 Aeon Big Wangsa Maju
👉 IOI City Mall Putrajaya
👉 Alamanda Putrajaya

Tapi dont worry... Boleh discuss dengan reen kita tengok macam mana yang terbaik.. Insyaallah selagi boleh Reen akan tunaikan..

📦 Yang lain-lain seluruh Malaysia Reen boleh pos ya..

Reen Rafique | 016 2214 776
Penasihat Shaklee Anda