ATASI STRESS Dengan B COMPLEX Shaklee

B Complex Shaklee mengandungi 8 Vitamin B iaitu Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3, Vitamin B5, Vitamin B6, Vitamin B12; asid folik dan 100% Biotin.

🌱 Vitamin B1 >  mengurangkan kelesuan, keresahan, mempertingkatkan kecerdasan mental, melancarkan peredaran darah, meningkatkan stamina badan,  menyihatkan sistem pencernaan dan memperbaiki metabolisma

🌱  Vitamin B2 > mengurangkan keletihan mata, katarak, jangkitan lidah, membantu mengaktifkan vitamin B6 dan asid folik.

🌱  Vitamin B3 > mengurangkan pengaliran kolestrol di dalam darah, memperbaiki kesihatan kulit, rambut, sistem pencernaan dan mengelakkan depresi. 

[ EMULSI..? BAKAR..? ]


Lagi dekat nak puasa.. Lagi ramai yang nak tahu pasal SET SLIMMING.. Semua nak KURUS, CANTIK, JELITA Hari Raya nanti laa tu.. 😝

Tapi ramai juga yang konpius nak ambil yang mana kan.. Apa beza 2 supplemen ni..? Yang mana satu elok untuk nak kurus..?

Meh reen nak cerita..

LECITHIN ~~> ( EMULSI ) Memecahkan lemak kepada molekul-mulekul kecil supaya mudah dibawa keluar dari badan.. Bila dah jadi molekul kecil tu senang laa nak dikeluarkan masa detox.. ( ALFALFA + HERBLAX untuk DETOX )
Tapi LECITHIN  TIDAK BAKAR lemak-lemak lama yang dah bermastautin dalam badan kita tau..

SISTEM PENGHADAMAN TERGANGGU

Reen baca dekat page Dr Zubaidi... 


Cuba kita check tgk mana tau ada kat diri sendiri or ada family, kawan baik ke kawan tak baik ke yang ada tanda2 ni...


- Badan atau nafas berbau

- Selalu mengalami kembung perut selepas makan 

- Rambut menjadi kering atau gugur 

- Sering tidak puas buang air besar setelah makan

- Kurang selera makan terhadap makanan tertentu

- Mudah sakit kepala setelah mengambil makanan tertentu 

- Rasa kurang bertenaga setelah makan

- Kuku mudah patah

- Mengalami sembelit 

- Mengalami masalah kulit yang kering


😱Tanda-tanda ini berlaku beberapa bulan sebelum penyakit yang lebih teruk seperti gastric ulcer (luka dalam perut), dan kanser usus berlaku. 

...........

Haa kadang2 ada kan org yang kita kenal nafas or badan berbau laa.. Selalu sembelit laa.. Jangan buat tak reti je tau..

Tegur laa diorg cara manja2... Jangan buat dia rasa malu plak.. 


Mana tau itu tanda2 nak dapat penyakit kronik... 😣 


Selain kawal pemakanan, kuantiti kita makan... Boleh juga amalkan supplement yang sesuai... 

Kasi Detox dan cuci bersih usus kita... 


Boleh whatsapp reen utk free consultation on supplemen yang sesuai utk anda ye..

Bertindak segera.. Penyakit tak kenal usia.. 



Reen Rafique | 016 2214 776




SET SLIMMING IBU MENYUSU

"Saya telah menggunakan set slimming shaklee untuk ibu menyusu. Bukan susu badan je bertambah, berat pun boleh turun juga. Susu pekat, lemak2 pun habis luruh dengan OMEGA GUARD. Jatuh cinta sangat dengan Shaklee. 

" Nak tau kenapa Reen dan ibu2 lain ramai yang memilih set bajet slimming/penyusuan shaklee??

❤️ ESP + Alfalfa = Meningkatkan penghasilan susu ibu, sangat membantu untuk ibu yang nak buat stock susu.
❤️ ESP + Alfalfa = Membuatkan susu jadi lebih pekat, hasilnya anak cepat kenyang n kurang meragam.
❤️ ESP + Alfalfa = Breast cepat bengkak susu kalau baby lambat menyusu... Sometimes kena pujuk baby bangun menyusu kalau lama sangat tidur.. 
❤️ ESP + Alfalfa = Mengurangkan berat badan.. Best..!! Sbb esp memberi rasa kenyang lebih lama & alfalfa membantu untuk detox.
❤️ ESP + Alfalfa = Mencantikkan kulit. Kulit jadi halus dan gebu. Bukan kulit mummy je makin glowing, kulit baby pon turut putih bersih dan cantik.. Yang Reen perasan, baby jarang sangat dpt ruam.. ☺️
❤️ ESP + Alfalfa = Membuatkan lebih cergas bertenaga, kurang letih dan mengantuk disiang hari. 
❤️ ESP + Alfalfa = Membantu masalah Keputihan
❤️ ESP + Alfalfa = Bantu masalah rambut gugur selepas bersalin..

*PLUS Omega Guard untuk memecahkan lemak-lemak yang dah berkurun dalam badan. Omega Guard juga ada EPA & DHA yang sangat bagus utk tumbesaran otak bayi.. πŸ‘

PM or Whatsapp reen untuk order / more info ya...

Pencinta Shaklee
Reen Rafique | 016 2214 776