Banyak ke MODAL nak bisnes Shaklee ni??

Ada yang tanya Reen banyak ke keluar modal join Shaklee ni? 

Memang ramai yang tak percaya kan bila Reen cakap tak payah modal apa pon.. 

Just pendaftaran RM65 je... Macam biasa laa kan, nak join apa2 memang nak kena register.. RM65 ni pon just cost utk Shaklee preparekan MEMBERKIT utk kita... 

Reen start kuar banyak duit tak? Takde maknanya.. Reen just promote product, dah ada sales baru buat order kat Shaklee.. Tak payah pon nak simpan stock banyak2.. Lagi2 kalau dapat Mentor yang btul2 ajar kita cara bisnes yang btul.. 

RM65 pon Tak Nak kuar dari poket? BOLEH SANGAT.... Meh nak ajar... Senang je.. Cari dulu customer utk beli ESP 6 botol.. Promote je, Confirm ada nak beli, boleh register dgn Shaklee dah.. Boleh dapat apa? 

-FREE MEMBERSHIP -DAPAT MENTOR YANG COOL lagi Cute ;) -DAPAT JOIN GROUP YANG MANTOP..!!! 

So, both ways pon boleh guna nak join Shaklee.. Dah decide boleh contact Reen ye.. 

Reen Rafique+60162214776

{ MEALSHAKE }


Supplement yang sesuai untuk ANAK2...
- Kurang Selera Makan
- Sering Selsema / Demam
- Kurang Berat Badan
- Tidak Fokus Dalam Kelas
- Sering Sembelit
- Menghidap Asma

Boleh pm reen tuk sembang2 pasal Mealshake ya...

Reen Rafique
0162214776




Perut BUNCIT???

Memang tak selesa kan... Bila dah tak selesa tu.. Pakai baju apa pon terasa2 yang perut tu membonjol je..

Bila org pandang pon rasa macam diorg nmpk je perut buncit tu kan..

Nak cuba kempiskan perut dgn Vitamins Shaklee??

Reen suggest amik LECITHIN & HERBLAX

Apa 2 product ni boleh buat?
LECITHIN - akan mengurai lemak2 yg ada dan halang lemak drpd melekat..
HERBLAX - utk detok dan membuang segala toksik dari badan.
** HERBLAX juga bantu mengempiskan perut.. 

Pm reen ok..

Reen Rafique
0162214776


Promo OSTEMATRIX...!!

Hari ni dah 25hb..???? 
Maknanya tinggal 5 hari je laa lagi PROMO Beli 6 Dapat 7 OSTEMATRIX ni...

- Selalu Kebas2 n Cramp
- Sakit Sendi2
- Masalah PMS
- Sakit Kepala / Migraine
- Tidur Malam Tak Nyenyak
- Sembelit

Haaa kalau ada salah satu problem kat atas tu... Cepat2 order OSTEMATRIX dengan reen..

Reen Rafique
0162214776
 


SET BERPANTANG

Kawan yang tgh tunggu due date or yg baru bersalin... Blom ada SET BERPANTANG lagi....???

Dont worry.. Still ada masa... Boleh order Set Berpantang Shaklee dari reen ye..

PM Reen laju2 boleh kita sembang2 dulu...

Reen Rafique


Dah Makan Baru Nak NYESAL???

Dah habis sepinggan penuh makan baru nak nyesal mmg tak dapat laa kan...

Haishhhh... Selalu sgt kalah dgn FOOD... Lagi2 yg peberet...

Jom..jom...jom... Kita BAKAR, BUANG, BINA..!!

Haih nanti kalau dah bertingkek-tingkek lemak tepu tu... Akan terserlah lah segala spare tyre setiap pelusuk badan...
Baju2 pon mula laa mengecut... Seluar pon dapat tarik smpi peha je...

Pm reen laju2...

Reen Rafique
0162214776

Vita C & Vitalea

Hari ni lunch 2 biji Donut je... Memang kdg2 tak nyempat nak prepare proper lunch utk diri sendiri.. 

Thats why reen ambil vitamins yg bersesuaian nak make sure reen sentiasa sihat, bertenaga utk jaga Lil Princess & sentiasa berseri utk en hubby.. 


Apa2 pon meh kita makan Vita C & Vitalea... 

Vita C - Boostkan sistem imun sambil2 cantikkan kulit... ;p
Vitalea - utk pastikan tubuh kita dapat segala Nutrient yg diperlukan.. 

Boleh contact Reen tuk order n consultation ya...

Reen Rafique

FLAWLESS SKIN SET

Risau jerawat yang naik kat muka tu? Kulit muka nampak kusam?? Kulit kering tak bermaya?


Tak best kan.. Kadang2 rasa tak confident dgn diri sendiri.. 


Flawless Skin Set..!!!

ESP + VITA C + COLLAGEN POWDER


Nak more info meh laa kita sembang2... Tak yah malu2 ye...


Reen Rafique

0162214776


Ada apa dengan ESP + ALFALFA COMPLEX

Hari2 Reen cerita pasal kebaikan ESP + Alfalfa... Nanti ada yg kata reen sembang je.. Tapi Memang banyak perubahan yg Reen rasa..

• Now dah kurang sakit kepala coz byk angin dah kuar dr badan..
• Kulit makin moist n jerawat susah sgt naik..
• Skin tone makin lighter.. 
• Perut no problem nak membuang..
• problem Gastrik pon dah tak de..
• berat maintain & lagi kurang dr b4 pregnant.. I LiKe...!!!
• Syukur susu pon meriah..!

Kalau nak, Boleh tanya org2 yang dah consume juga yaa... 

Nak try?? Contact reen ye... 0162214776


BAKAR, BUANG, BINA

Bila weekend je mula laa ramai yang pecah DIET kan...?? Btul tak..? Hehehe.. Reen pon sama je..

Meh Reen share tips nak kasi maintain bergaya... 

Kita guna konsep....
- BAKAR
- BUANG
- BINA

Takpe... Meh pm reen.. Nnt kita cite yg selanjutnya.. ;p

Reen Rafique (SID: 1092028)
0162214776


ALFALFA COMPLEX

Everyday reen makan alfalfa ni...

Best..!!
Coz Alfalfa ni sangat baik tuk..
- Detox
- Milkbooster
- Kawal gula dlm darah
- Buang Angin
- Bantu masalah sembelit
- Masalah Keputihan pon settle..
Eh macam2 lagi lah khasiat Alfalfa ni..

Nak cuba boleh contact Reen ye..

Reen Rafique
0162214776

Apa itu Kalsium???

Kalsium adalah sejenis mineral yang boleh kita dapat dlm pelagai makanan. Badan kita plak perlukan kalsium utk mengekalkan tulang yang kuat dan pelbagai fungsi penting dalam badan.

Hampir kesemua kalsium disimpan didalam tulang dan gigi. Badan kita juga perlu kalsium bagi membantu pengaliran darah keseluruh tubuh badan.

Berapa banyak kalsium yg kita perlu?

**The amount of calcium you need each day depends on your age. Average daily recommended amounts are listed below in milligrams (mg):
Life StageRecommended Amount
Birth to 6 months200 mg
Infants 7–12 months260 mg
Children 1–3 years700 mg
Children 4–8 years1,000 mg
Children 9–13 years1,300 mg
Teens 14–18 years1,300 mg
Adults 19–50 years1,000 mg
Adult men 51–70 years1,000 mg
Adult women 51–70 years1,200 mg
Adults 71 years and older1,200 mg
Pregnant and breastfeeding teens1,300 mg
Pregnant and breastfeeding adults1,000 mg

Antara makanan yang mengandungi kalsium??

  • Susu
  • Yogurt
  • Keju
  • Ikan (Salmon, Sardine)
  • Broccoli
Tapi kadang diet harian kita tak lengkap kan...

Reen boleh suggest tuk ambil OSTEMATRIX dari Shaklee..

Reen Rafique0162214776



APRIL PROMO Buy 6 Free 1

Hari ke-19 PROMO OSTEMATRIX... memang macam lambat lagi nak hujung bulan kan.. Alaa banyak masa lagi nak beli...

Tapi kalau tetibe abis stock ke.. Or terlupa nak order rupanya dah masuk bulan May plak.... Tak dapek den nak nolong yo... 

Sebotol RM61 je.. BUY 6 FREE 1.. Nak lagi UNTUNG boleh register as Ahli bole dapat lebih Discount..!

Pm/whatsapp 0162214776 tuk order n more info ye.. 
 



Tu dia... Rupa2nya ramai yang antara kami start buat bisnes Shaklee ni sebab jatuh cinta dengan produk2nya... Termasuklah Reen ni...

Kalau kita sendiri tak cuba n yakin dgn produk mcm mana org lain nak berkenan...

So ni antara testimoni pengguna ESP...

Dah banyak bukti ni pon nak tunggu lagi ka? Rugi kalau lama2 pikir.. Tak sempat pasang badan utk Raya nanti... ; p

Reen Rafique
0162214776

ESP Cinta Hatiku...

Ada apa dengan ESP?

Ramai sangat yang mengadu kata ada masalah Gastrik laa.. Kurang Tenaga nak kerja laa... Malam susah nak tido laa... Selalu sangat cepat lapar... Eh macam2 lagi laaa...

Meh try minum ESP secawan... 

Lai.. Lai... Sape nak order boleh pm Reen ye..

Reen Rafique
0162214776




PROTEIN??

Sumber PROTEIN sangat penting dalam diet harian kita tau... Kalau nak turunkan berat badan pon kena consume protein yg cukup...

Coz Protein boleh buat kita rada kenyang yang berpanjangan dan juga sumber tenaga yang baik..

Antara contoh sumber protein yg kita slalu makan..
* Ayam
* Ikan
* Kacang

Tapi kadang2 Reen ni tak sempat pon nak makan...
So ESP laa sumber protein Reen...

Yang bestnya... ESP ni RENDAH LEMAK & NO KOLESTROL...

PM Reen kalau nak cuba...

Reen Rafique
0162214776