Skip to main content

Posts

Featured

Jejak Tokyo, Jepun - Facilities di Haneda International Airport

1. Shower Rooms (Arrival Lobby, 2nd Floor)
Bagi yang stay overnight di Haneda airport tu memang tak risau laa kalau terasa nak mandi esok pagi tu.. Ada 15 cubicles yang disediakan dan dibuka 24jam tau. Harganya ¥1,030/30min seorang dan dapat cupon minuman. Tuala, Shampoo. Conditioner, sabun mandi dan hair dryer disediakan. Tapi berus gigi, pencukur, dan set penjagaan kulit kena bayar laa.


2. Toilet 
Ini salah satu facility yang kakreen suka sangat ok. Ini toilet untuk OKU dan juga mereka yang ada bawak anak kecil. Senang nak cuci dan tukar diapers anak.


3. Lawson

Lawson ni antara kedai 24jam yang terkenal di jepun selain daripada Family Mart dan 7 eleven. So sementara nak ke pagi tunggu train pertama tu kalau lapar dahaga boleh laa beli kat sini. Kakreen selalu beli onigiri tuna n salmon je. Air ada pelbagai jenis jus, teh dan kopi tau.. Semuanya sedappppp belaka..

4. Duty Free Shops
Suka shopping tak???? kakreen suka sangatttt... duty free shops ni boleh jumpa masa nak balik tau.. lepas…

Latest posts

Jejak Tokyo, Jepun - Persediaan

Tips Jimat Berbelanja

Makan-makan Di Melaka

Hotel Arissa, Melaka

Cameron Highland - Tempat Wajib Pergi